10 november, 2013

Only the best stay


Op deze luie zondag ben ik maar eens begonnen met mijn kamertje op te ruimen en heb mijn make-up en verzorgingsproducten even geordend. Best wel even wat werk want ik heb namelijk een overdosis aan crèmes, cleaners en scrubs. Sommige producten gebruikte ik nooit of andere waren echt al bijna op. Ik heb uiteindelijk overgehouden wat ik echt veel gebruik en wat echt goed is. (En ja, de rest is weggegooid, met pijn in mijn hart, snik). Dit is een deel van de producten die ik het meest gebruik. Veel dingen zitten er ook niet bij (zoals mascara, poeder etc.). Maar dat komt waarschijnlijk later nog een keer langs.




Deze KIKO top coat heb ik in Playa de Mallorca gekocht in een klein KIKO winkeltje. Heel fijn om over je nagellak heen te doen voor een matte look. Ook fijn: hij droogt snel op.


Rituals face cleaner is een heel fijn product en maakt je huid superzacht en ruikt heerlijk.
  

 Ik gebruik al jaren de dagcrèmes van Vichy, die erg goed bevallen! Deze crème laat je droge plekjes meteen verdwijnen en is ook een goede basis voor je foundation.  Je kunt ze alleen kopen bij de apotheek, dat is wel een minpuntje. 


Deze blusher van Estee Lauder is echt al oud haha. Maar hij blijft goed en het is echt een prachtige kleur. Ik gebruik eigenlijk alleen de linkerkant. Ik ben gek van blusher, alleen vind het niet mooi als er ook glitters inzitten, wat er vaak wel inzit. Deze is heel mat en daarom vind ik hem perfect.


Cream-to-powder foundation van de HEMA is een foundation in een crème vorm. Ik heb hem nog niet zo lang maar vind het nu al een fijn product. Een foundation uit een tube werkt nooit voor mij dus zocht ik een alternatief en dat is me gelukt! Het sponsje erbij gebruik ik niet, ik vind het altijd prettiger om het met mijn vingers aan te brengen.




Soft eyeliner van HEMA vind ik echt te gek. Ik doe niet vaak eyeliner maar wil wel dat het een perfect recht streepje wordt. Met dit soort van kwastje kan je het heel makkelijk aanbrengen.


Als laatst mijn heerlijk geur van Chanel; Mademoiselle.





Hebben jullie goede ervaringen met producten? Laat het me even weten, vind ik hartstikke leuk!

3 opmerkingen:

  1. Mhm dat parfum van chanel vind ik heerlijk!
    Leuke blog heb je!
    xManon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die blusher is inderdaad mooi! En wauw, de kleur van jouw ogen is echt prachtig. :) Liefs, Rowan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb met geen één van de producten ervaring, maar zien er uit als mooie producten! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen