15 februari, 2014

Saturdays' Haul | Toni&Guy, Rimmel, Leco Tools

Als ik zaterdags vrij ben kan ik het niet laten om naar de stad te rennen en spulletjes van mijn wishlist te kopen. Vandaag was weer zo een dag. Daarbij kwam mijn Douglas bon ook goed van pas. Ik ben heel blij met mijn aankoopjes! 

Blistex was in de aanbieding bij Dirx drogist. Ik had ooit wel van het merk gehoord met positieve reacties dus vond ik het tijd voor mezelf om er ook aan te geloven. En wauw, hij ruikt heerlijk en is uber zacht! Goed aankoopje dus voor 1,49! 

Ik zocht al een tijdje naar een goed foundation, deze Rimmel Stay Matte foundation beloofd veel: de hele dag mat, voelt niet zwaar aan en voor een naturel uitziende huid. Goed genoeg om het te proberen voor 9,99

Hier komt mijn Douglas bon tevoorschijn. Dit zijn 3 prachtige kwasten van Leco Tools en Barbara Hofmann.


Hier eerst de kwast van Barabara Hofmann. Dit is een foundation Polish brush. Het is de bedoeling dat nadat je de foundation hebt aangebracht deze kwast gebruikt om het nog eens extra te 'polijsten' (glad maken). Dit doe je door met ronddraaiende bewegingen de kwast over de foundation te draaien. Hierdoor gaat de foundation beter in de huid zitten. 13,95Deze wenkbrauw applicator is stevig en dun, zodat ik makkelijk met mijn wenkbrauw poeder een strakke wenkbrauw kan maken. Hier ben ik echt benieuwd naar! Hij was 12,95 wat ik een mooi prijsje vindt voor zo een mooie en luxe penseel.

En de Foundation kwast. Ik had er nog geen een, shame on me, ik weet het. Ik had ook niet gedacht dat ik deze zou kopen maar ik dacht. Nu heb ik eindelijk een goede foundation, moet ik het wel goed afmaken met een mooie brush. (7,95)


Prime & Fine Primer van Catrice lag sinds deze maand nieuw in de schappen. En ik was benieuwd! voor 4,49 ligt deze primer bij onder andere Kruitvat. Wil je de rest van mijn Catrice Wishlist zien? Klik

En zie hier, mijn eerste Toni & Guy product: een sea salt spray! Ik houd echt van de 'beach look' dus deze spray zal goed van pas komen. (12,99)

3 opmerkingen:

  1. Wauw, hele mooie aankopen. Ik heb eigenlijk nog nooit iets gehoord over zo'n kwast dat de foundation beter in de huid gaat zitten. Maar het lijkt me echt ideaal zeg! Ook de primer ben ik heel benieuwd naar. Heb er zelf net een van NYC gekocht, maar dat is niet zo'n succes..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie aankoopjes! De kwasten zien er echt mooi uit. x

    BeantwoordenVerwijderen