13 februari, 2014

Wants from Douglas | Artdeco, Leco Tools etc.Aangezien mijn portemonnee op dit moment totaal zijn bodem heeft bereikt, is het nu tijd om met plastic geld te gaan betalen. Ik heb namelijk nog een Douglas bon liggen en gunde mezelf de tijd om na te denken wat ik van die bon zou kopen. Na wat kijken op de site en wat rondhangen in de winkel ben ik tot het besluit gekomen dat ik 4 dingen ECHT heel hard nodig heb:

1) High Definition Foundation van Artdeco! 'Is als een tweede huid' werd er overal gezegd. Normaal ben ik niet van de vloeibare foundation, eigenlijk ben ik helemaal niet van de foundation, maar ik vind het wel leuk/nodig om een goede foundation in mijn kast te hebben staan. 

2) Foundation/powder brush. Deze brush is van Leco's en is echt serieus te mooi. Maar helaas. Dit vindt zelfs mijn plastic geld te veel van het goede. De brush is namelijk 39,95 euro. Hoe mooi hij ook is, en hoeveel bonnen ik ook heb, dit ga ik niet voor een kwast uitgeven. Misschien over 5 jaar, als ik een fortuin verdien. Maar niet met een studentensalaris. Ik ging dus opzoek naar een andere foundation kwast, en die was volgens mij van Douglas' eigen merk, voor maar 13,95! En mooi dat ie was! 
Kijk, ik moet mijn bon natuurlijk wel een beetje goed besteden.

3) Deze Leco tool is wel budget proof. Een wenkbrauw penseeltje 'to go', dus een perfect formaat om overal naartoe mee te nemen. Deze is 9,95 en dat vind ik een hele mooie prijs. En oh wat ben ik verliefd op die Leco Tools.

4) Dit laatste product is van NYX, een budget product dat ze bij de Douglas verkopen, super nice! Bij de NYX oogschaduwen heb je keuze uit meer dan 70 kleuren. Ik ga waarschijnlijk kiezen voor 'Vanilla Sky', een licht beige kleur met een mooie shimmer. (Niet de kleur op de foto) En dit voor zo een euro of 7!


Ik vind het altijd even fijn van te voren te kijken voordat ik iets werkelijk ga kopen. Dat helpt je betere keuzes maken en zo geef je meestal minder geld uit. 

Heb jij nog andere producten gezien bij de Douglas waar ik zeker even naar moet kijken? Laat het me weten! Want mijn wishlist kan altijd nog aangepast worden ;) 

2 opmerkingen:

  1. De foundation klinkt goed, lijkt me een heel fijne :)

    BeantwoordenVerwijderen