08 mei, 2014

Ecotools Starter Set bij de DA



Jullie hebben er vast al allemaal over gehoord; DA verkoopt tijdelijk Ecotools. Ofwel, een starters kit met 6 verschillende kwasten die vrijwel voor een hele look kunnen zorgen. Ik heb de kwasten van Ecotools altijd al mooi gevonden maar omdat ze niet echt simpel te verkrijgen zijn, had ik nooit de moeite genomen om ze te bestellen. Maar nadat dit mooie starters kit in de DA lag kon ik deze kans natuurlijk niet aan mijn voorbij laten gaan. 
  

Het pakketje bestaat zoals ik al zei uit 6 kwasten. De kwasten zitten bij aanschaf in een super leuk Ecotools etuitje. En fijn om te weten: Ecotools is milieuvriendelijk en diervriendelijk. Door de bamboo uitstraling van de kwasten ziet het er dan ook heel natuurlijk uit. Hieronder laat ik jullie zien welke 6 kwasten je erin kunt vinden. Ik heb de kwasten zelf nog niet getest. Dit is dus alleen een eerste indruk.




We beginnen met de grootste kwast die er in de etui te vinden is. Deze wordt beschreven als een blush kwast. Hij is super zacht wat ik echt heel fijn vind als het om kwasten gaat! De kwast is aardig plat dus echt bedoelt voor blush, en niet voor losse of compact poeder.





De Angled Eyeliner brush, de naam zegt het al, voor eyeliner aan te brengen. De haartjes zijn steviger en liggen dicht op elkaar, dit beloofd veel goeds. Ik denk dat je deze kwast omdat hij zo stevig is ook als wenkbrauw kwastje kan gebruiken. Maar daar heb ik mijn Leco Tools kwastje al voor dus dat hoeft bij mij niet. 



 

Als derde dit fijne oogschaduw kwastje, die erg plat is en waarschijnlijk dus erg handig is bij het aanbrengen van oogschaduw op het bewegende ooglid. Ook is hij erg stevig, dat vind ik persoonlijk wel fijn. En zo blijft je kwast ook langer mooier in zijn vorm.



 

Deze Concealer brush lijkt qua vorm erg op de kwast hierboven. Hij is ietsjes langer en iets dunner. Ook is hij een stuk minder stevig wat heel fijn is voor een concealer kwastje. Wat anders misschien pijn onder je ogen gaat doen wanneer het te stevig is.



 

Deze Lash & Brow Groomer is mooi groot en ziet er fijn uit. Door de grootte zullen ze je buitenste wimpers ook goed bereiken. Ik heb dit soort kwasten tot nu toe nog nooit echt gebruikt terwijl ik er wel altijd een in bezit had. Maar misschien gaat daar vanaf vandaag natuurlijk verandering in komen ;)





Als laatste deze 'bonus tool'. De Lip Brush is een klein kwastje die je er als 'extra' bij krijgt zegt de verpakking. Dit kleine kwastje is ook erg stevig, wat erg precies kan werken, maar ook niet heel prettig aanvoelt lijkt me? Ik ben heel benieuwd!


Over het algemeen dus een prettige eerste indruk van deze kwasten. Mijn eerste Ecotools kwasten zijn een feit (jeej!). Ik houd jullie up to date of deze kwasten een aanrader zijn of niet. Ik was al overgehaald toen ik deze schattige kwastjes zo alleen zag staan in de DA met de bamboo  (Ik had ook het laatste setje! Lucky me!).


De kwasten set is is veel DA's nog te koop voor een actieprijs van 9,99. Er zullen in de toekomst nog meer kwasten komen -nice to know.


Hebben jullie goede ervaringen met Ecotools? En hoe hadden jullie ze aangeschaft?


Voor dat ik het vergeet! Hebben jullie tips wat voor leuks je zoal in Londen kan kopen qua cosmetica? En welke winkels je dan zeker naar binnen moet stappen. (Link's van goede artikels of shoplogs zijn welkom!) (en nee, ik ben niet degene die naar Londen gaat helaas!)



4 opmerkingen:

  1. Ik heb ze ook gezien, maar ik ga ze nu toch maar kopen denk ik. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. geen geld voor 10 euro ze zien er goed uit! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. DIe Lash & Brow Groomer lijkt me heel fijn! En in Londen weet ik eigenlijk alleen de Boots, die veel cosmetica verkoopt (maar er zullen er vast wel meer zijn!) :)

    BeantwoordenVerwijderen