05 mei, 2014

Midweekje Centre Parcs!Hoi allemaal! Wat een geweldig weekje heb ik gehad! Ik wist eigenlijk niet dat je nog een leuke vakantie kon beleven in ons koude kikkerlandje. Maar dat kan zeker. Van top tot teen wordt je vermaakt in Centre Parcs (Ik was bij Eindhoven in de buurt). Echt alles is aanwezig, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het er doen. Ik was met mijn ouders en zussen. We hadden een 'vip' huisje met sauna, whirlpool en het huisje was qua oppervlakte zo groot als een benedenverdieping van een normaal huis. Het zwembad was zo een beetje een walhalla met echt ALLES wat je je kunt bedenken. Van mega wildwaterbaan tot ijskoud bad. Ook de zonnebank was aanwezig en die heb ik natuurlijk niet overgeslagen :) Ook qua activiteiten was er genoeg te doen. Zo kon je bijvoorbeeld een mountainbike huren voor een midweek en dat heb ik dan ook gedaan. De een na laatste dag viel ik wel van een bergje, op de straat. Wond op m'n handje, maar ach, dat mocht de pret niet drukken!

Dit was een korte samenvatting van mijn leuke weekje. Zijn jullie ooit naar Centre Parcs geweest en hoe hebben jullie dat ervaren?
6 opmerkingen:

 1. lekkere week heb je inderdaad gehad meis! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg! En dat bad ziet er zo chilll uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah dit klinkt zo chill! Ik ben wel eens een dagje naar het zwembad in centre parcs geweest, maar ik heb nog nooit in zo'n huisje gezeten. T lijkt me wel leuk als ik het zo hoor. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te lezen heb je een heerlijke week gehad <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ahh ik hou zo van centre parcs :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zooo gezellig en ik zie patat whaaa <3

  BeantwoordenVerwijderen