20 juli, 2014

Terug van vakantie!

Long time no see! Ik had een prachtige vakantie gehad en was nog even een weekje in de wolken van het nagenieten ervan. Ik was naar Albufeira (Portugal) geweest met een goede vriendin van mij. We zaten in een klein appartement in het oude centrum van Albufeira, niet heel wat, maar we konden in ieder geval slapen.


Je kunt heerlijk eten in Albufeira voor super weinig. Voor 5 euro had je een een compleet hoofdgerecht! Deze paella was 12 euro, ook niet duur! Club Heaven was wat ons betreft echt het leukste. Met elke vrijdag Yellow Claw, top!Ook het WK moest gekeken worden natuurlijk... hahaha
Club Libertos!


Het was echt een super vakantie en ik zou echt iedereen kunnen aanraden om naar Albufeira te gaan. Ik denk wel dat het oude centrum meer wat voor meiden is, omdat daar ook heel veel boetiekjes en restaurantjes zitten, wat het heel knus en gezellig maakt. Het nieuwe gedeelte is echt meer gericht op het uitgaan met veel grotere clubs. Om daar in een appartement te zitten lijkt me overdag een beetje saai, overdag is er in het oude centrum veel meer te beleven! Wel is het uitgaan in het nieuwe gedeelte vele malen beter dus gingen wij elke avond met de taxi naar het nieuwe gedeelte. Maar daar hadden we het voor over. Wat een super plek! Trouwens, als je nog een dagje goed wilt shoppen is er een groot overdekt shopping centrum een uurtje van Albufeira vandaan. Namelijk 'Algarve Shopping'. Met o.a. Pull and Bear, Tradivarius en Zara.

Gaan jullie nog op vakantie of zijn jullie al geweest?1 opmerking: