11 januari, 2015

Bday party!


Hoi allemaal!

Jarig zijn is altijd leuk! Zoals jullie misschien al hadden gezien op mijn vorige post was ik gister jarig en het was een echt feestje. Ik ben 19 jaar geworden, wat ik echt een mooie leeftijd vind. Mijn laatste jaar als tiener! Hoewel ik het gister nog niet voor mijn familie had gevierd, heb ik al heel veel leuke cadeautjes gekregen.
'S nachts om 12 uur luidde ik mijn verjaardag in, in een super gezellig cafeetje met mijn beste vriendinnetjes en veel lekkere drankjes. Er waren ook allemaal andere gezellige dorp genootjes  die ik al wat tijdjes niet had gezien en daar plots tegen kwam, always fun! 
'S avonds ging ik met mijn ouders en zussen gezellig als verassing uit eten bij het sushi restaurant waar ik werk, Shabu Shabu. Daar werd ik als een echte jarige onthaald door mijn lieve collega's en had natuurlijk echt super lekker gegeten. Ik kreeg dit mooie toetje en kreeg ballonnen bij binnenkomst. Mijn dagje was dus super geslaagd en volgende week ga ik het gezellig nog een keer over doen met familie!


5 opmerkingen:

 1. Anoniem1/11/2015

  Wat een leuk toetje haha! En nogmaals gefeliciteerd hihi :) Heb je uiteindelijk nog wat van je wishlist gehad?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ja ik had geld gekregen en heb daar de Dr. Martens van gekocht! En het ketrinkje van h&m! X

   Verwijderen
 2. gefeliciteerd! ziet er naar uit dat je het leuk hebt gehad :)
  leuke blog, heel leuk om te lezen :)

  - www.angelaah91.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog van harte gefeliciteerd! Dat ziet er gezellig uit - wijntjes!

  BeantwoordenVerwijderen