23 maart, 2015

#mobileprint van de Hema


Foto's maken vind ik het leukste wat er is. Om ze digitaal te houden vind ik vaak zonde, ik laat ze daarom wel eens afdrukken. Meestal laat ik 1 keer per jaar al de leukste foto's die er in dat jaar zijn gemaakt afdrukken.
Vorige zomer was ik naar Albufeira geweest met mijn beste vriendinnetje en omdat wij nog steeds niet de herinneringen hadden gebundeld, waren wij op zoek naar een originele manier om foto's af te laten drukken. We dachten eerst aan een fotoalbum maken, maar omdat wij maar een beperkt aantal foto's hadden was een heel album waarschijnlijk te veel. Toen ik even naar de mogelijkheden keek zag ik iets opvallend leuks. Het waren de Mobileprints van Hema.nl, super schattige fotootjes in vierkant of rechthoekig formaat. Schattig, omdat de fotootjes maar een paar centimeters groot zijn. Wij waren heel benieuwd hoe deze fotootjes zouden worden!
We hadden een set van de mini square besteld (rechts) en een set van de mini stretch. We waren erg verrast toen we de fotootjes op gingen halen. Ze zaten in een klein doosje wat er heel leuk uitzag. En wat ook nog superleuk is om cadeau te geven. De kwaliteit van de foto's is goed, terwijl wij sommige foto's gewoon met een mobiel hadden gemaakt.


 

Zijn ze niet schattig? Je hebt al voor 5,50 een set van 30 vierkante fotootjes en voor 6,50 een set van 20 rechthoekige fotootjes! Er zijn ook nog twee grotere formaten verkrijgbaar. Deze maten waren voor ons perfect, omdat wij de foto's in een kleine album willen gaan bewaren. We hebben ze nog niet ingeplakt maar gaan dat snel doen!


Wat vinden jullie van deze cutie fotootjes van de Hema?3 opmerkingen:

 1. Wat tof, die kleine fotootjes! Hartstikke leuk :) ga ik zeker onthouden!
  Alleen zie ik wel dat ze niet allemaal even mooi gesneden zijn - heb je daar zelf nog invloed op of niet?
  Echt leuk dat je mijn Bloglovin volgt en ik je hier, via IG, ook weer tegenkom zo!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat vond ik ook een minpuntje! Daar heb je geen invloed op. Ik had het nog bij kunnen snijden maar ik vond het eigenlijk wel lekker nonchalant staan. En ja ontzettend leuk! Ik wist nooit dat je naast je Instagram een blog had!

   Verwijderen