09 januari, 2014

VerjaardagOke, hele blije foto's enzo. Vandaag is het even geoorloofd, en morgen ook en die dag daarna ook..
Morgen ben ik namelijk 18 jaartjes, zoals ik jullie al in eerdere posts heb verteld ;) Ik was vandaag dus heel blij. Aan de andere kant was vandaag ook wel een beetje treurig. -Normaal ben ik niet zo van die diepgaande persoonlijke dingetjes trouwens- Maar vandaag hebben we ons konijntje Roosje laten inslapen. Toch altijd wel zielig. Maar goed, boven is het natuurlijk beter in plaats van hier te lijden. 

Ik zal weer even wat vrolijks vertellen. Morgen ben ik dus jarig. Mijn eerste rijles gaat dan ook plaatsvinden! Spannend! Maar ook superleuk natuurlijk. Zaterdag vier ik het voor familie, waar ik me ook erg op verheug.  Want dat is toch misschien wel het leukste aan jarig zijn, dat iedereen speciaal voor jou komt.


Wat vinden jullie het leuks aan jarig zijn?


7 opmerkingen:

 1. Jammer van je konijntje, maar misschien beter dan voor hem inderdaad.. Ik hou zo van jarig zijn, inderdaad dat iedereen speciaal voor jou komt (en de cadeautjes zijn ook een heel leuke bijkomstigheid moet ik zeggen haha). Alvast gefeliciteerd en fijne dag morgen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alvast gefeliciteeeeeerd! En ahw wat zielig van je konijntje, maar inderdaad beter voor haar :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah zielig van je konijn :( Jarig zijn vind ik super leuk, vooral de cadeautjes uitpakken! Veel succes met je rijles morgen, spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi, you have wonderful blog and great post, did we follow each other already? if not, would you like to follow each other? if you decided to follow me on BLOGLOVIN, please let me know so I can follow you back! thank you.

  xoxo, J
  www.love-joice.com

  BeantwoordenVerwijderen