08 januari, 2014

Nieuwe Catrice producten die op mijn lijstje staan


Al een tijdje wordt het overal aangekondigd: de nieuwe voorjaarscollectie van Catrice. Een hele lading met de nieuwe make-up trends, ik vind het helemaal super. Hieronder vind je producten van de nieuwe collectie die ik graag een keer wil uitproberen. Als ik nog een beetje geld overhoudt na mijn verjaardag en na mijn rijlessen betaald te hebben, is het eerste wat ik zal doen naar de winkel rennen om deze producten aan te schaffen. Let's look!Deze primers zijn natuurlijk qua verpakking bijna een kopie van de primers van Smashbox. Ik heb vaker naar de primers van Smashbox gestaard in de hoop dat er 35 euro uit de lucht kwam vallen, maar helaas. Producten van Smashbox laat mijn portemonnee op dit moment niet toe. Ik was daarom blij verrast om deze primers te zien, voor een  klein prijsje (4,49)
Deze lipsticks zien er ook niet verkeerd uit! Ik ben dan vooral verliefd op de meest rechtse, bordeaux rode kleur. (3,99) 
Baked eyeshadows spreken mij altijd erg aan door de grappige textuur van de oogschaduw. Deze kleur is een mooie kleur die ik wel dagelijks zou kunnen gebruiken. (3,89)

Prime and Fine mattifying powder is voor mij echt een must. Mijn huid kan aan het eind van de dag vaak glimmen en dat kan (hopelijk) verholpen worden met deze powder. Wat ook handig is, is dat deze poeder transparant is. (4,99)
De shimmering sun glow ga ik zeker aanschaffen voor de zomer. Ik vind het wel altijd mooi als er een bruine, glanzende gloed op je wangen zit als de zon ook volop schijnt. Ik ben heel erg benieuwd naar dit product! (4,99)
Mijn laatste 'wants' zijn de kohl potlood en de eyebrow highlighter. (2e en laatste potloodjes). De 2e is eigenlijk nogal een aparte kleur die ik normaal gesproken niet meteen zou kiezen. Dat veranderde sinds ik een filmpje bekeek, waarin te zien was dat kleurtjes je ogen juist meer laten spreken. (1,99)
Het laatste potloodje is voor je wenkbrauw bot en dus ideaal om een mooie highlight onder je wenkbrauwen aan te brengen. (3,29)


2 opmerkingen:

  1. Ben heel erg benieuwd! Ziet er goed uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil ook zo graag de shimmering powder, leuk lijstje heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen