07 januari, 2014

Room inspiration


Omdat ik vandaag mijn kamer een beetje aan het opleuken was voor mijn verjaardag alvast, heb ik wat inspiratie opgezocht op internet om jullie te laten zien wat mij boeit qua inrichting.


#1 Foto's aan de muur, ik ben er dol op. Zelf heb ik een groot stuk van mijn muur bedekt met foto's in de vorm van een hart. Maar de vierde foto vond ik extra leuk omdat het allemaal Polaroid foto's zijn. In mijn mega hart zitten ook een paar Polaroids maar lang niet zoveel als op deze foto. 

#2 Een bosje rozen of een plantje is altijd leuk om je kamer mee te decoreren, maar eerlijk, plantjes zijn altijd moeilijk te onderhouden. Mijn plantjes die je bij mijn december boughts kon vinden zijn bijvoorbeeld nu ook alweer dood... Mijn tip daarom: Vraag altijd goed bij de bloemist waar je je plantjes koopt hoe je ze moet verzorgen. Desnoods kan je het opschrijven als het heel veel werk is. 

#3 Foto 3 geeft een gezellige en knusse sfeer wat vooral komt door de kaarsjes, bloemetjes en kussentjes. De kaarsen zijn gedecoreerd op een grote schaal (TIP: Riviera Maison en Riverdale hebben veel van dat soort leuke schalen. Als je meer iets budget proof wilt kan je bij de Action ook heel goed slagen.) 

#4 Ik vind fotolijstjes altijd erg leuk. Je kunt er zoveel meer mee doen dan  er alleen een foto instoppen. Waarom geen zelfgemaakte schilderijtjes, ansichtkaarten of gedroogde bloemetjes in doen? Of (zoals je op de een na laatste foto kan zien) quotes uitprinten.2 opmerkingen: