04 februari, 2014

10 FACTS ABOUT ME
Het leek mij wel eens leuk om een wat persoonlijkere post te maken. Want eerlijk, ik heb nog niet zoveel over mezelf verteld. Ik zag de tag 10 FACTS ABOUT ME al langer ronddwalen op het internet en dacht, hey, misschien is dit wel een leuke tag om te posten. 
Dus dit wordt hem dan! Laat me weten wat je ervan vindt om persoonlijke tags te lezen! 

Btw! Ik heb bijna 30 volgers op Bloglovin'! Haha, iedereen moet ergens beginnen he. Maar ik wil gewoon even zeggen dat ik ieder van jullie oprecht wil danken dat je me volgt, plus alle reacties die ik krijg. Ik vind het heerlijk om jullie meningen te lezen en te zien dat mensen het waarderen wat je op internet plaatst. So thanks for the support! 

Oke, hier komt ie dan... 10 facts about Mareijn.


1#  Ik kan een erge stresskip zijn, maar er zijn ook veel momenten dat ik heel makkelijk over alles doe en bij iedereen die zeurt denk 'pff, chill out en blijf ademen'. Alleen wanneer ik me nergens druk over maak, gaat er ook wel eens wat fout. Oeps foutje, bedankt. 


2# Ik werk al bijna drie jaar bij de HEMA met veel plezier (Ooh, dat verklaart al die Hema reviews!). Daarnaast werk ik sinds een paar maanden nu ook bij een sushi-bar genaamd Shabu Shabu. 


3#  In de winter heb ik echt een dip. Ik kan niet tegen kou. Ik ben veel actiever als de zon weer gaat schijnen en het minstens 20 graden is. (en misschien een cocktail erbij, en een ijsje, en strand..) Dan gaat het zonnetje in mijn hoofd ook weer schijnen en dan komt alles weer goed :)


#4 Ik ben gek op warme nacho's, sushi en pasta's. (Aardappelen vind ik trouwens echt niets, ik probeer het dan ook zoveel mogelijk te vermijden. Dan ga ik bijvoorbeeld door de weeks werken zodat ik niet mee-eet of zorg ervoor dat ik rijst kan eten. Toch ontkom ik er niet aan om zo twee a drie keer in de week aardappelen te eten.) 


#5  Toen ik vorig jaar HAVO examen deed, faalde ik. Nu doe ik het overnieuw op een andere school. Geen top school. Maar gelukkig ben ik er maar zo een 15 uur per week.


#6 Ik maak foto's op alle mogelijke manieren volgens mij: met mijn mobiel, met mijn camera, met een analoge camera en met een Polaroid camera. Deze Polaroid camera heb ik ooit via Marktplaats overgekocht en gebruik ik amper, omdat de foto's omgerekend wel zo een 2,5 euro per stuk kosten?!?! (19,95 voor 8 foto's)


#7  Van jongst af aan probeer ik mijn kamer altijd netjes te houden. Ik vind het zelfs wel leuk om op te ruimen. (huh? ja echt) Dit lukt eigenlijk vrijwel altijd wel, alleen soms moet ik mijn bureau even onder handen nemen.


#8  De geur van vanille vind ik hemels. Mijn geurkaarsjes zijn dan ook bijna allemaal vanille. Kersen kan er ook mee door als geurkaarsje. 


#9  Ik hecht ontzettend veel waarde aan foto's van mooie herinneringen. Ik kan me dan ook helemaal inleven wanneer ik weer een foto terugzie. Dat kan een foto's van vroeger zijn of een foto van een feestje. 


#10  Ik ben echt een kluns in het bijhouden van nieuwe muziek. Ik loop altijd jaren achter. Ik luister dan ook veel uit de jaren '60, '80 en '90. Dat vind ik ook stukken leuke dan 'muziek van nu'. 
Ik denk dat je mij nu wel iets beter kent. Als je meer vragen hebt kan je het me natuurlijk altijd vragen ;) Ik vond het in ieder geval zelf heel leuk om deze tag in te vullen en ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om te lezen!5 opmerkingen:

 1. What a great post! I am always so interested in getting to know other bloggers better! :)

  Rebecca
  www.winnipegstyle.ca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen!
  Liefs Nora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat leuk om te lezen. Ik heb ook echt een winterdip!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk om te lezen! En ja, de winter is ook niet mijn
  favo seizoen, haha!

  Liefs, www.everythangisperfect.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen