10 maart, 2014

4 x croptop van de Bershka | Welke is jou stijl?

  

Crop tops, ik kan er geen genoeg van krijgen. Toen ik gisteren de Bershka in liep zag ik deze crop tops dus ook niet over het hoofd. En guess what? Ze waren in de sale! Ik had het goed getroffen en nam deze 4 tops mee voor 2,99 per stuk. De 4 topjes zijn echt allemaal een andere stijl. Zo is de top hierboven sportief, de tweede foto is meer casual, de derde echt een beetje indie/hippie achtig -je snapt wat ik bedoel-, en de laatste kun je heel chique dragen doordat het een soort col truitje is. 

Welke van de vier is jou stijl? En hoe zou jij ze combineren? Ik ben benieuwd!

6 opmerkingen:

 1. Vind de eerste het leukst maar eigenlijk alle 4 wel :P!

  Liefs Nora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de 3e heel erg leuk. Ik wou dat ze mij mooi stonden, ik vind dit namelijk alleen leuk staan als je wat dunner bent. En ik ben niet de slankste dus jammer genoeg ga ik ze niet dragen.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zulke crop tops kun je ook dragen met een hoog getailleerde broek! Dan heb je toch een leuke crop top maar dan voel je je toch iets prettiger misschien! X

   Verwijderen
 3. Ik vind de derde heel leuk! En ik heb inderdaad hetzelfde probleem als Rosanne, inderdaad met hoge broeken, rokjes of shorts vind ik ze heel mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een supper toffe aankopen!! :) X

  BeantwoordenVerwijderen