12 maart, 2014

8 'all-time-favorite' producten onder de 10 euro! | Beauty


Laten we eerlijk wezen; we houden allemaal van budget producten. Het is altijd fijn om goede producten te hebben die echt waarmaken wat ze beloven met een goede prijs. Maar het is lang niet zo gemakkelijk om de perfecte budget producten ook daadwerkelijk te vinden. Daarom heb ik voor jullie een lijstje gemaakt met mijn 8 'all-time-favorite' beauty producten. Sommige producten zijn in verhouding wat duurder dan anderen, maar alles hieronder is onder de 10 euro! Fijn? Ja! 

Nivea Nachtcrème 7,99
Heerlijke dikke crème die de gevoelige huid hydrateert.  
 
Blistex Lip Brilliance 3,49
Jullie wisten vast wel dat Rosebud Salve hoog op mijn favorieten lijstje stond, maar volgens mij wordt hij van de troon gestoten door dit lip verzorgings-product. Damn wat een goed product is dit! 

Hema oogschaduw kwast 2,60 (?)
Hele fijne kwast met zachte en stevige haartjes. Voor die paar euro echt een must!

Hema Moisturising Lipstick 3,50
Dit is het perfecte kleurtje voor mij. Ook nog eens een goede dekking en blijft aardig lang zitten.
 
Parfum Zara Woman Cherry (tussen 8 en 10 euro)
Parfum nodig? Koop geen dure maar kijk eerst even bij de Zara! De meeste zijn onder de 10 euro, de geur is heerlijk, langdurig en in een mooi flesje!

Kiko 3 in 1 mat 3,50
Kiko was in Nederland niet heel makkelijk te krijgen. Maar sinds kort verzend hun webshop ook naar Nederland. Deze 3 in 1 is een base coat, top coat en mat in 1. Ook handig; hij droogt snel op.

Rosebud Salve 9,95
Jullie kennen mijn liefde voor dit schattige potje. 

Vamp! mascara 9,99
Vamp? Moet ik dat kennen? Vanaf nu wel! Vamp is een nieuw Italiaans merk dat ze o.a. bij de DA drogist verkopen. Probeer deze mascara eens, ik kan vertellen dat het echt een aanrader is als je een natuurlijke en niet al te dikke laag op wilt doen. 


Welke producten behoren tot jou all time favorites?

1 opmerking: