15 maart, 2014

Kleine update water drink challenge


Precies 10 dagen geleden postte ik een bericht over dat ik echt meer water moest gaan drinken omdat het eigenlijk toch wel heel belangrijk is en goed voor je. Ik heb nooit echt liters water op een dag gedronken dus dat zou wel even wennen kunnen zijn. Maar sinds 10 dagen geleden is mijn roze bidon mijn beste vriend.


Hoe is het gegaan?
Nou weetje, het viel eigenlijk wel mee. Ik dacht dat ik dit heel moeilijk zou gaan vinden omdat je voor mijn gevoel echt de hele dag water moet drinken. Maar dat ging makkelijker dan ik gedacht had. Wanneer je even wat aan het doen ben (bloggen, huiswerk maken, op internet surfen...) is het heel makkelijk om wat slokken water te nemen. En voordat je het weet heb je je hele bidon al leeg! Ik heb me wel beperkt tot 1 liter per dag, terwijl de aanbevolen behoefte 1,5 a  2 liter is. Maar dat vind ik zelf iets wat overdreven als je naast water ook nog andere dingen drinkt zoals thee, melk, sapjes en cola bijvoorbeeld. Met al deze drankjes bij elkaar kom ik dan ongeveer op 1,5 liter per dag. Naar mijn mening is dat goed genoeg.


Merk ik een verschil? 
Nou en of! Of ach, met tien dagen kun je natuurlijk nog geen wereld van verschil zien, maar ik zie nu al wat positieve veranderingen. Zo is mijn huid echt aanzienlijk veel zachter en ook een stukje egaler lijkt wel! Verder heb ik deze week geen hoofdpijn of uitgedroogd gevoel meer gehad (ja, zo weinig dronk ik soms op een dag). Genoeg voordelen dus of verder te gaan! 


Mijn challenge is dus geslaagd maar zeker niet afgelopen. Ik ga het gezond water drinken volhouden! En ik ben benieuwd of een van jullie ook met mij mee heb gedaan of gaat doen? Let me know!


2 opmerkingen:

  1. Wat goed zeg! Moet t echt ook gaan doen!

    Liefs Nora / 1310bynora.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk e goed natuurlijk dat je dit doet! Ik drink ook echt te weinig water, en dit is toch op een leuke manier. :)

    BeantwoordenVerwijderen