04 maart, 2014

Eyelook of the day


Ik denk dat ik pas sinds een maand of drie geïnteresseerd ben ik oogschaduw. Waarom? Geen idee. Ik kwam er gewoon nooit op mijn ogen een kleurtje te geven en dacht dat dit er altijd onnatuurlijk uit zou zien. Inmiddels heb ik geleerd dat dat niet zo hoeft te zijn. Vandaag ging ik aan de slag met mijn 3 favo oog cosmetica en maakte een uber simpele en natuurlijke look. Ik kan zeggen dat het niet echt gewaagd is, maar qua make up zou dat ook totaal niet bij mij passen. Ik hou van subtiele make up met het liefst nude kleuren. 

Een licht glimmende ooglook met een donker accent in de arcade boog. Zo zou ik het omschrijven. 

Dit zijn de producten die ik hiervoor heb gebruikt:

                        ● Smokey Eye Kit Black van Gosh
                        ● Hema bruine oogschaduw nr. 53
                        ● Maybelline Color Tattoo 24 hr. (wit)
                        ● Verder gebruikte ik een eyeshadow base, een cream shadow kwastje, een                                   fluffy blend kwastje en wat groter kwastje voor het bewegende ooglid. 

De look is eigenlijk heel simpel: 
Ik begin met de lichtste kleur van het Gosh palletje en deze doe ik over mijn hele bewegende ooglid. Dan breng ik de color tattoo aan met het cream eyeshadow kwastje en doe dit niet over mijn hele bewegende ooglid, maar alleen op het onderste deel. Probeer het zo dicht mogelijk tegen je wimpers aan te brengen. Zet hem extra aan in het midden van je ooglid om de glans extra eruit te laten springen. En dan als laatste, de bruine oogschaduw aanbrengen in de hoek van je oog en in je arcade boog. Zet hem hier extra aan in de hoek van je oog en als finishing touch kun je een beetje bruine oogschaduw onder je onderste wimpers aanbrengen. Natuurlijk nog een beetje mascara voor mooi uitziende wimpers. En tadaa! Jou natuurlijke oog look is klaar! 


Wat vind jij van deze look? En welke kleuren en producten gebruik jij om een natuurlijke look te creëren?4 opmerkingen:

  1. Super mooi!! Staat je goed :) xx Savannah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie kleur ogen heb je zeg! staat je goed liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig hoor, en mooi subtiel. Staat je heel mooi! x

    BeantwoordenVerwijderen