26 mei, 2014

Wat mijn zus voor mij meenam uit LondenEen weekje terug ging mijn zus naar Londen. Ik had haar gestrikt om wat spulletjes voor mij mee te nemen die ik heel graag wou. Toen ze terug kwam had ze alles kunnen vinden, happy me! Ik had een paar kleine dingetjes op het oog. 

Ten eerste bracht ze de concealer van Collection mee, kleur cool medium. Volgens mij is deze verpakking van Collection nieuw. Want ik kende alleen de lijn van 4 tinten maar deze lijn had 3 tinten. Omdat het naast de tinten echt precies dezelfde concealer is, denk ik misschien dat dit voortaan de verpakking is (?) Ook had ik Baby Skin van Maybelline gevraagd om mee te nemen. Wat een grappige crème is dat! Het effect is een soort 'blur' op je gezicht, je huid wordt waziger door deze crème. Door een actie had mijn zus er nog een tube gratis bijgekregen, die ik ook kreeg, lief! Last but not least, de Matte nagellak van Barry M. bordeaux. Nog niet uitgeprobeerd maar dat gaat snel komen!

Ik ben heel blij met deze drie kleine producten. Alles is bij de Boots gekocht, de Boots zit trouwens echt op elke hoek van de straten in Londen vertelde mijn zus, handig!

Hopelijk ga ik snel een keertje naar Londen, dat lijkt me zo leuk. Zijn jullie ooit in Londen geweest en wat hadden jullie toen gekocht?

2 opmerkingen:

  1. Ah! Die concealer wil ik ook, ik hoor zo veel goede dingen daarover hahaha! Over twee weekjes ga ik toevallig ook naar London, heb er ontzettend veel zin in! xoxo Savannah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heeft je zus leuke dingen meegenomen zeg <3

    BeantwoordenVerwijderen