03 juni, 2014

Maybelline Baby Skin Pore Eraser
Baby Skin van Maybelline, waarschijnlijk heeft niet iedereen hiervan gehoord, het is namelijk helaas nog niet in Nederland te koop. Omdat mijn zus laatst naar Londen ging en wat dingetjes voor mij meenam, heb ik deze Baby Skin leren kennen. Pas toen ik dit product in mijn handen had snapte ik precies wat het deed. Het bestrijd geen symptomen van grote poriën (helaas). Dit product heeft een soort 'blur-technologie'. Hieronder test ik het uit!

Zoals je kunt zien is het geen hele vloeibare substantie. Het is een soort gel. Wanneer ik het op mijn huid aanbreng voelt het dan ook zacht en dik. Eerst dacht ik dat ik het nog beter moest insmeren maar de dikke crème trekt langzaam je huid in.Voor het opbrengen van Baby Skin
Na Baby Skin: Je kunt inderdaad wel degelijk een verschil zien! Jammer genoeg verminderd het alleen mijn poriën en maakt ze niet helemaal onzichtbaar. Maar voor dit resultaat doe ik het zeker op! Het is een fijne creme die je huid ook nog eens een stuk zachter maakt. Ook heb ik het idee dat het mijn huid na een tijdje een stukje minder rood maakte, dat kun je ook een klein beetje op de foto zien. Dat is ook een mooi teken! Kortom: een fijn product om een stukje dichterbij een 'baby huidje' te komen.

Baby Skin kostte 7,99 pond
3 opmerkingen:

  1. Je ziet inderdaad wel goed verschil! Lijkt me een fijn product!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw dat werkt dus wel degelijk super! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit zou echt een perfect product voor mij zijn. Ik heb last van poriën, en heb er een hekel aan haha. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen