04 juni, 2014

Tangle Teezer


Bij de Kruitvat zag ik laatst een dupe van de Tangle Teezer. Omdat deze 10 euro goedkoper was dan de echte, was ik er zeker van deze te kopen. Maar -je raad het al- uiteindelijk ben ik toch met de echte versie weggegaan. Zo vastberaden ik 10 minuten voor de aanschaf zeker wist dat ik dus never nooit 15 euro voor een borstel uit wou geven, dat was in een paar seconden in een keer weg. Gek hoe een mens zo van gedachte kan veranderen, alleen maar om de vorm en de kleur van het product. Want ja, zo een verblindende roze kleur en een schattige ronde vorm wat heeeel toevallig precies in je hand past, moet dan wel het geld waard zijn, toch?


Tangle Teezer is ontworpen door Shaun P. en komt uit Engeland. Sinds dit jaar zie en hoor ik er steeds meer over. Een borstel die speciaal ontworpen is voor klitten. Het proberen wel waard voor mij, zeker met mijn 'aanwezige' bos haarMijn haar (licht vochtig) na het kammen met de Tangle Teezer. Veel glanzender en stijler dan normaal! En alle klitten waren eruit en het voelde beter en zachter aan. 

Voor mij is Tangle Teezer wel echt een aanrader, zeker als je veel haar hebt. Een makkelijke borstel met een goede grip. Ook geeft het een masserend effect als je over je hoofdhuid gaat, heerlijk! Het kleurtje (in het echt nog feller dan op de foto's) en de vorm geven ook wel echt de finishing touch. Toch wel leuk, zo een borstel van 15 euro

6 opmerkingen:

 1. Ik ben al een tijdje op zoek naar een echt goede borstel en deze klinkt echt super fijn! Dus die ga ik binnenkort maar even kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze heb ik ook! Zo'n fijne borstel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hier al zoveel over gehoord, ik heb ook altijd erg last van klitten dus dit is denk ik het wondermiddel. Ik ga deze zeker binnekort proberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb precies dezelfde haha. Persoonlijk vind ik het een geweldige borstel. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah die wil ik ook zo graag! Volgens mij gaat deze borstel mijn leven een stuk makkelijker maken hahaha xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een goede review!
  Ik wil deze borstel echt in huis hebben :)

  ~Xx~ Julia
  Creativenails4fun

  BeantwoordenVerwijderen