15 juni, 2014

Nieuw kapsel + geslaaaagd!
Wat vliegt de tijd. Een jaar geleden zat ik teleurgesteld een extra jaar vrij te maken om te strijden voor mijn havo examen. Ik zegde mijn geplande opleiding af en schreef me in voor de deeltijdopleiding Vavo om mijn gezakte vakken over te doen. Nu, een jaar later, kan ik het dan eindelijk zeggen, IK BEN GESLAAGD! Het heeft wat moeite gekost maar ik kan nu met een mooie cijferlijst mijn havo-periode afsluiten. Wat ben ik blij! Wat ben ik opgelucht! Echt een heerlijk vrij gevoel. 

Om nog een extra touch aan mijn nieuwe start te maken heb (lang verwacht) mijn haar afgeknipt en geverfd. Wat een goeie zet was dat. Het is nu een weekje geleden en ik heb er absoluut geen spijt van gehad. Mijn pinpas wel, maar goed. De stap om mijn haar af te knippen leek groot maar alles viel uiteindelijk mee. Het is heerlijk om als kortharige te leven, dat kan ik je wel verklappen. Ik heb er ruim 20 centimeter af laten knippen. Helaas was dat niet genoeg om te doneren. Het moest namelijk 25 cm als vlecht zijn. Dat betekend dat je afgeknipte haar los wel ongeveer 30 centimeter moet zijn. Jammer! Maar dat komt misschien nog wel een keertje als ik mijn haar een langere tijd beter onderhoud. Maar voor nu voorlopig geen lange plukken meer, wat ben ik blij met mijn korte haar!

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd meid! En wat ziet je haar prachtig echt super mooi!!

  Liefs Nora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteeerd! Ik heb een paar jaar geleden ook mn haar afgeknipt (24 cm) en ben er nog steeds super blij mee! Het staat je echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tof kapsel staat je goed en gefeliciteerd liefs x

  BeantwoordenVerwijderen