23 juni, 2014

Antwerpen!Antwerpen, eindelijk! Voor het eerst in mijn leven bezoek ik deze stad, en dan ook nog wel per trein. Omdat ik was geslaagd voor mijn havo diploma nam mijn oma mijn nichtje (zij was ook geslaagd) en mij mee naar Antwerpen om lekker te shoppen en eten. Na een paar overstappen met de trein en 2,5 uur later waren we dan eindelijk in Antwerpen aangekomen. Wanneer we uit de trein stapte zagen we een mooi, bijna museum-achtig station, echt prachtig! 

Als allereerst wilde we graag wat koffie drinken. Meteen uit het station kom je de lekkerste wafel tentjes tegen. Wij gingen zitten bij een klein gezellig restaurantje waar je je wafel van 9,50 euro ( ondenkbaar in Nederland) op een chique manier opgediend krijg.   
Na zowat alle denkbare kleding winkels in Antwerpen te hebben gehad wordt het later en besluiten we wat te gaan eten. De stad stroomt ook vol omdat die avond Belgiƫ ging spelen met het WK. Een gezellige sfeer in de stad, maar het restaurantje waar wij zaten was vrijwel leeg. We bestelde wijn en cola en bestelde later mosselen wat een specialiteit bleek te zijn in Antwerpen. Dat wist ik eigenlijk helemaal niet. Omdat ik mosseltjes heerlijk vind bestelde ik een portie. Het was meer dan heerlijk. Wel heb ik de hele avond vol gezeten, maar ach, dat was het wel weer waard.


2 opmerkingen:

  1. Wat gezellig! Antwerpen is zo mooi he xoxo Savannah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. in antwerpen heb ik de lekkerste pizza gegeten was zo mooi daar liefs x

    BeantwoordenVerwijderen