18 december, 2014

Shoplog Keulen: KIKO


Ik had het er gister al even over in mijn post over de kerstmarkt in Keulen: ik was naar de KIKO geweest in Keulen en heb daar een paar leuke spulletjes gekocht! Ik kom normaal alleen in zomervakanties als ik naar het buitenland ga in KIKO's, maar vanaf vorige week hoef ik het land niet meer uit, er is namelijk een KIKO geopend in Amstelveen! Die ga ik snel bezoeken! Maar zaterdag kwam ik dus ook een KIKO tegen, jeah! Kijk mee naar wat ik heb gekocht!

Deze oogschaduw is gewoon huidskleurig en dat vind ik heel fijn om als basis van mijn ooglook te gebruiken. Altijd handig!


Mooie donker paarse/rode nagellak vind ik echt leuk voor de winter! Ik denk dat ik hem ga dragen met kerst, daar vin dik deze wel geschikt voor.


Een blauwe oogpotlood? Jazeker. Geïnspireerd op een oud filmpje van Rhaea Estelle wilde ik ook eens een blauwe kleur uitproberen. Niet helemaal dezelfde kleur maar het kan ermee door.

 

Mat Velvet lippenstift nr. 611. Een donker roze kleur die ook wel tegen het bruine aanzit. Ik hou van deze kleur! 


En tot slot een full coverage concealer. De kleur is perfect voor mij. in de zomer deed ik het met een concealer van Collection, maar die is nu echt veel te donker geworden en daarom had ik hoognodig een nieuwe nodig. 

Welke van deze producten is jou favoriet? Die van mij zeker weten de lippenstift, die ga ik vaak dragen deze winter!


3 opmerkingen:

 1. wat een mooie producten van kiko! Mij lijkt de donker rode / paarse nagellak onwijs mooi, leuke aankoopjes!

  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat super leuk! Kiko is echt mijn favoriete make-up winkel! Hele mooie producten heb je gekocht! Die lippenstiften van de Kiko zijn echt super fijn, en de kleur is ook prachtig! Ik koop altijd mijn mascara's bij de Kiko! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke shoplog! De producten zien er hartstikke goed uit! De kleur van de lippenstift is erg mooi! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen