26 januari, 2014

Eyebrow Kit HemaGoedemiddag lieve lezers! Ik ben er even een klein weekje tussenuit geweest; door werk, school en ziek zijn heb ik even niet kunnen bloggen. Maar ik ben terug en helemaal weer fit en gezond. 
Ik ben al een tijdje in het bezit van een wenkbrauw kit, die ik nog even aan jullie wilde laten zien. Want oh het is zo fijn om poeder i.p.v. een potloodje te gebruiken. Het is makkelijker om aan te brengen en door de fijne structuur kan je precies werken en blijft het goed zitten. Deze kleur is een stuk donkerder dan mijn eigen haarkleur, maar dat is juist precies wat ik wou. Het is makkelijk aan te brengen met een dun kwastje. Ik gebruik nu nog een dun oogschaduw kwastje wat ook goed werkt, maar mijn oog is al gevallen op een penseeltje van Leco (Douglas), en wil deze binnenkort gaan aanschaffen. De foto's hieronder geven het uiteindelijke resultaat van de wenkbrauw poeder. 

Wat vinden jullie? En zou je eerder een potloodje of poeder gebruiken?5 opmerkingen:

 1. wat een mooi effect! Ik gebruik graag altijd poeder(:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je echt heel mooi!
  Liefs Nora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik altijd een potloodje, maar ik heb vaker gehoord dat poeder eigenlijk beter is. Misschien dat ik deze maar eens moet proberen. Jou staat het in ieder geval prachtig!

  Love,

  Rowan


  Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. staat je heeel erg goed en mooi !
  Zelf heb ik het helemaal niet nodig omdat ik van me zelf al donkere volle wenkbrouwen heb hihi x

  BeantwoordenVerwijderen