21 januari, 2014

H&M aankopen


Jaja, mijn pinpas moest er weer aan geloven. Dit rokje en truitje zag ik en ik was meteen verliefd. Toch vond ik het ook wel weer raar om een rokje te kopen, ik draag normaal echt nooit een rokje en al helemaal niet zo een zwierig rokje. Ik vond het daarom wel een uitdaging. What do you think?
Oh trouwens! Ik had nog een brandende vraag aan jullie. Ik vier mijn (late) verjaardag voor mijn vriendinnen en ga s' avondszelf een High Tea organiseren! Hebben jullie nog suggesties voor mij/iets wat je heel lekker vind voor een high tea en dat ik zou kunnen maken? Ik hoor het graag!
7 opmerkingen:

 1. Heel leuk! Volgens mij heb ik hetzelfde rokje van de h&m. Gaaf een high tea! Misschien allemaal chocolaatjes/bonbons, kleine zelfgemaakte cakejes, koekjes en misschien iets van kleine sandwiches?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke aankoopjes, ik vind het rokje erg leuk! Bij de hema heb je heerlijke kleine roze hapjes, die zijn heel leuk, en zelf cupcakes bakken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oja! Die zie ik altijd liggen maar heb ze nog nooit geproefd! Maar als ze door jou goed gekeurd zijn ga ik ze ook maar eens proberen! Dankje! xoxo

   Verwijderen
 3. Amazing post, I love it!
  P.s Do you want to follow each other?
  Follow and I will follow you back for sure! :)
  Innascorner.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n zwart rokje kan altijd, staat je leuk!
  xManon

  BeantwoordenVerwijderen