20 januari, 2014

Shoplogje HEMAHet werd weer eens tijd wat wat leuke spulletjes te kopen en daarom ging ik even naar de Hema om wat spulletjes te halen die ik natuurlijk heel hard nodig had. In totaal was ik 18,20 kwijt. Kijk mee! De eerste twee dingen die ik hard nodig had waren deze twee kwastjes. Links een breed oogschaduw kwastje met zachte, stevige haartjes. Hij werkt echt perfect! Deze was 2,60 euro.
Het rechter kwastje is een schuin afgesneden blush kwast. Ik heb er ooit mee gewerkt om vrouwen mee op te maken en dus vond ik dat ik hem zelf ook wel eens kon aanschaffen. De prijs is 3,10 euroDeze eyebrow kit had ik al eerder gezien en omdat ik graag van de wenkbrauw potloodjes af wil, is deze poeder echt een perfecte uitkomst. Ik heb hem al geprobeerd en het is een geweldig product door de soort crème-achtige poeder. Een aanrader dus! Ik heb de kleur dark brown en hij was 6 euro. 
Daarnaast ligt de bijna identieke kleur oogschaduw. Het verschil tussen deze twee is alleen dat de oogschaduw echt een poeder is en de wenkbrauw kit zoals ik zei een crème-achtige poeder. Dat maakte voor mij genoeg verschil om ze allebei maar aan te schaffen. (Oogschaduw voor 3,50 euro)


Deze vormpjes zaten ook nog bij de wenkbrauw kit, alleen gebruik ik deze niet omdat ze veel te dun en te lang zijn. Als ze wel goed waren had ik ze ook niet gebruikt hoor, daar niet van :)Tot slot een nagellak remover en een leuk geurkaarsje met een heerlijke tea/cedar/lilly geur voor 2 euro. (Nagellak remover was 1 euro)

5 opmerkingen: