29 januari, 2014

Rosebud Salve + zachte lippen krijg je zo!Ongeveer een jaartje geleden kreeg ik van mijn oma een schattig potje met lipbalsem. Ik kende het merk toen nog niet maar dit potje werd al snel mijn favoriet. Het ruikt niet alleen lekker maar voelt ook heerlijk zacht aan op je lippen. Echt een must voor de winter dus. 

Maar soms is een lipbalsem alleen gewoon niet genoeg, je blijft maar de hele dag door smeren en nog vallen je lippen uit elkaar. In deze barre kou heb je ook wat extra's nodig, een lip scrub die je lippen de hele dag soepel en zacht houden. Maar hoe kun je dat bereiken zonder er iets voor hoeven uit te geven?

Nou, een lipbalsem moet je natuurlijk er wel bijkopen, ik snap ook wel dat dat niet uit de lucht komt vallen. Maar de oplossing voor jou gratis lip scrub is heel simpel: Het enige wat je nodig hebt is een oude tandenborstel. Aan het begin van de dag haal je de oude tandenborstel erbij en maak hem eerst een beetje nat. Wanneer je met de tandenborstel over je lippen gaat, zul je merken dat alle velletjes los laten en na een minuutje zullen je lippen zacht zijn. Wel kan het een beetje prikken, daarom gebruik ik altijd mijn rosebud salve als finishing touch. 

Je hoeft dus geen lip scrub te kopen, de oplossing is veel simpeler!


Hebben jullie dit al ooit geprobeerd? Werkte het bij jullie?

6 opmerkingen:

 1. Wat handig, ik heb het nog nooit geprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb deze nog nooit geprobeerd! lijkt me fijn! die tandenborstel truck die heb ik wel geprobeerd en doe ik nog steeds :)! werkt harstikke goed!
  Liefs Nora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! Ik gebruik een lipscrub van Lush.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken het niet! Maar klinkt goed inderdaad. Ik gebruik ook een lipscrub van Lush :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende het nog niet, maar klinkt zeker goed (:

  BeantwoordenVerwijderen