02 januari, 2014

Nieuwjaarsduik | H&M aankopen


Lieve mensen,
Ten eerste wil ik jullie natuurlijk een heel fijn 2014 wensen. Ook al is het jaar al twee dagen bezig, ik wou jullie toch nog laten weten dat ik echt hoop dat jullie een mooi jaar tegemoet gaan. Laat al je dromen uitkomen & wees goed voor jezelf. En kijk zo af en toe ook eens op mijn blog :)

Oke, genoeg wijsheden voor nu. Ik wil jullie wat leuks vertellen. Gister was ik in Zandvoort nadat ik een superleuke avond/nacht had gehad. Ik ging namelijk een duikje nemen in de Noordzee. Een onmenselijke kou, dat is hoe ik het kan beschrijven. Maar wat een ongelofelijke kick geeft het om dat te doen! Dit was niet de eerste keer, maar elke keer is een overwinning moet ik zeggen. Ik ging met een aantal vriendjes en vriendinnetjes, en we hadden echt weer een hoop lol. Op naar volgend jaar! Zeker een aanrader dus, de nieuwjaarsduik.







We switchen even van onderwerp. Met kerst had ik namelijk een H&M bon gekregen en omdat ik vandaag in de stad was, ging ik meteen even kijken. Mijn oog viel als eerst op een mooi gemĂȘleerd truitje. Ik was lang naar zo een truitje opzoek en nam deze meteen mee. Ook zag ik een ketting die ik al heel graag wou. Zo een soort was er ook ooit bij de Primark, maar daar vond ik hem net niet leuk genoeg. Deze daarentegen was wel perfect voor mij. Ik ben super happy met deze twee aankoopjes.







Hebben jullie een nieuwjaarsduik gedaan of iets anders om het jaar fris in de luiden?




2 opmerkingen:

  1. Wat gaaf dat je een nieuwjaarsduik hebt gedaan, en leuke ketting! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me super leuk om een nieuwjaarsduik te doen!
    Leuke post!

    http://fashionoase.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen