27 augustus, 2014

Mysteryland 2014!


Ik hou ontzettend veel van dansjes doen op festivals. Als ik een geldboom had zou ik ieder festival af zijn gegaan maar helaas staat de teller op 3 na deze zomer. Vorige zaterdag had ik een festival dat wel heel leuk was. Stiekem kijk ik er al een paar jaartjes naar uit en nu ik eindelijk 18 ben wanneer dit feest er is, kon ik nu eindelijk gaan! Ik heb het namelijk over Mysteryland in de Haarlemmermeer. Ik woon ongeveer 15 minuten van deze toffe festival plek vandaan en daarom hoor/zie ik ook elk jaar dat dit festival gaande is. Dit jaar dus eindelijk toegetreden tot de 'land of mystery'. 

Deze rainbow achtige muntjes vond ik al meteen heel leuk en fotogeniek. Ze schreeuwde om op de foto te gaan. Helaas ging het tussen 11.30 en 12.00 uur regenen. Gelukkig had ik een regen poncho mee en daardoor bleef ik redelijk droog. Maar zo zag de grond eruit na de regenbui. De rest van de dag bleef het gelukkig droog en de zon scheen zelfs!

Happy selfie

Dit was de mainstage. Echt zo ongelofelijk veel mensen. Het was echt een onbegonnen zaak om vooraan proberen te staan. Het verst waar we waren gekomen was ergens halverwege, toen vonden we het wel mooi. Op dit podium traden dj's als Hardwell en Steve Aoki   

 Kraampje met leuke armbandjes! Zelf hadden we alle drie een dun bandje en een Braziliaans wensbandje gekocht. Hardstyle/techno stage 

 Lekkere slush met kleurstof. ' Daar wordt je lekker hyper van' zei de vrouw die het ons verkocht.

 Wazige foto van de stage gehost door 'Don't Let Daddy Know'. Volgensmij was Martin Garrix op dit moment aan het draaien. 


 Deze ananas gemaakt van ballonnen was echt een foto waard. Wat ontzettend leuk en origineel! Je kon hier ook lekker in hangmatten liggen en Pino Colada drinken. 

 Overview op de Big Spotters Hill en een kunstwerkje van flamenco's.

En hier nog even een fotootje van mijn vriendinnetjes en ik. Het was echt een betoverend mooi festival, met pracht decors, toffe stages en onwijs goede muziek. Wat wij echt het hoogtepunt van de dag vonden was Sigma (van Nobody to Love). Het duurde van 11 uur s'ochtends tot 11 s'avonds en dat was echt perfect. De tijd vloog echt zo snel, we waren er vanaf 11 uur maar het leek zo voorbij te zijn. Met pijn in onze voeten van het dansen fietste we weer terug naar huis. Meer geslaagd kon een festival niet zijn!

3 opmerkingen:

 1. Ik ben er ook geweest! Het was echt een geweldig festival. Ik vond Hardwell het hoogtepunt van de dag, haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heei Mareijn, je hebt echt een tof blog, jij was de eerste blogger die ik ging volgen. Je bent een grote inspiratie. Ik vind dit vreselijk om te doen. Maar ik ben een beginnende blogger en ik wil mijn blog wat promoten. Heb je enkele tips? ik denk dat er nog heel wat beginnende bloggers tips nodig hebben om wat bezoekers binnen te halen. Hopelijk kan je ons helpen. Love and keep on writing, Elli van iamyournewsister.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem8/29/2014

  oh jaloers, lijkt ons zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen