19 september, 2014

BE Creative Make up bij de Ici Paris


Nadat ik een weekje of twee terug voor het eerst sinds tijden weer in de Ici Paris kwam, ben ik een beetje fan aan het worden van de producten van BE Creative. Dit eigen merk van Ici Paris spreek mij erg aan door de mat zwarte verpakking en de producten zelf zijn ook nog eens heel mooi! Vandaag laat ik jullie mijn nieuwste aanwinsten zien, een primer en oogschaduw. Hieronder lees je mijn eerste indruk!Het eerste product is een wit/cream kleurige oogschaduw met een parelmoer glans. (Nr. 036 Satin). Deze oogschaduw heeft zo een mooie glans dat ik deze ook als highlighter zou kunnen gebruiken. 
  

Op deze foto hierboven kan je zien dat er een soort parelmoer glans in de oogschaduw zit. 
I like! Later zal ik hier nog een ooglook mee maken en laten weten of hij ook als highlighter geschikt is! 
De photo perfecting primer is wit van kleur en is heel goed smeerbaar. De textuur van de creme lijkt bijna als een dagcreme op je huid te liggen. Mijn huid voelt direct na het aanbrengen ook een stuk zachter aan. Op langere termijn heb ik hier nog geen ervaringen mee. Mijn eerste indruk met BE Creative is in ieder geval erg positief!

Ik kende het merk nog niet zo lang maar dit is wel een merk dat ik vaker zou kopen denk ik. Kende jullie het merk al? Is er iets uit de collectie waar jij erg tevreden mee bent?2 opmerkingen: