05 september, 2014

Clinique Lash Power Feathering MascaraOmdat het weer hoog tijd was om een nieuwe mascara te kopen, was ik voirge week naar de Ici Paris XL geweest om gebruik te maken van hun 40 % korting actie (loopt nog steeds, tot en met zondag!). Want deze actie gaf mij de gelegenheid om eens een wat duurdere mascara uit te proberen. Ik was altijd al heel benieuwd naar de make-up van Clinque. Nooit had ik make-up van Clinque geprobeer, alleen maar gezichtsverzorging producten. Mooi kans dus! voor ongeveer 13,50 euro (met korting) kocht ik deze nieuwe feathering mascara van Clinque!Door het kleine borsteltje was ik eigenlijk meteen verkocht. Kleine borsteltjes zijn handig omdat je dan makkelijk overal bij kan. De verpakking vond ik ook mooi, gewoon simpel maar toch stijlvol.


 
 

De mascara maakt je wimpers lang en geeft er een mooie krul aan. Ook is hij makkelijk aan te brengen, wat mijn voorspelling al was. Door het borsteltje haalt hij je haartjes super goed uit elkaar, wat ik echt een ontzettend pluspunt vind. De dekking na een laagje is alleen niet zo heel veel. Als je echt een grootverbruiker in mascara bent kan dat een minpuntje zijn. Ik vind het altijd mooier als ik niet teveel mascara op heb en dat het als het ware lijkt alsof het mijn echte wimper kleur is. Dus voor mij is de iets wat lichte dekking geen probleem. 
Kortom: dus een mooie mascara die makkelijk aan te brengen is met een gemiddelde dekking en die je haartjes perfect uit elkaar houdt.


Hebben jullie ervaring met Clinque make-up? Welke producten van Clinque zouden jullie mij aanraden?

1 opmerking: