06 oktober, 2014

Dagje Haarlem | Outfit #2


Ondanks dat Haarlem maar een aantal minuutjes busreizen van mij vandaan is, ben ik er echt al maanden niet geweest. Zaterdag gingen Donna en ik daarom naar Haarlem toe. Het was prachtig weer en ik had mijn fototoestel meegenomen om wat outfit fotootjes te maken. Er zijn in Haarlem echt heel veel straatjes en mooie huizen en dat is natuurlijk een perfecte omgeving! We hadden een heerlijk relaxed dagje foto's gemaakt, croissantjes gegeten en zijn 1,5 uur binnen in een kralen winkeltje geweest vlakbij de V&D. Ik kende het al eerder maar was er jaren niet geweest. Hoe het winkeltje heette houd ik nog even geheim, daar komt binnenkort een artikeltje over :)


Hoed - Brandy & Melville | Trui - H&M | Rokje - H&M | Creepers - Primark | Sokjes - Primark


Ik ben nog altijd superblij met mijn creepers en draag ze dan ook vaak, zo vaak dat ze nu een beetje kapot gaan. Wanneer ze weer terug in de schappen komen ben ik er dus als eerste bij! 
Ik ging trouwens zaterdag voor een comfortabel outfit en had lekker mijn mint kleurige trui aangedaan. Het was dan zo nu en dan wel eens warm, maar zo kon ik wel lekker zonder jas naar buiten. Helaas is het nu over met de pret en gaat de herfst nu wel echt beginnen. Ik ben er psychisch nog niet helemaal klaar voor, maar krijg wel al steeds meer zin in het truien weertje. Zijn jullie al voorbereid? 


1 opmerking: