24 april, 2015

Floating Frame van Action | Decoreer het met veren!Hoi! De floating frames zie je tegenwoordig steeds meer. Een tijdje terug had een vriendin er eentje gespot bij de H&M, later ontdekte ik er een bij de Hema en volgens mij zijn er nu nog veel meer punten waar de floating frames verkocht worden. Toen dezelfde vriendin mij nu tipte dat de floating frames nu ook bij de Action verkrijgbaar zijn, wist ik zeker dat ik er eentje ging halen (want dat kon natuurlijk nooit duur zijn haha). En zo gezegd zo gedaan!
Er zijn twee kleurtjes verkrijgbaar: wit en zwart. Qua afmetingen kon je kiezen uit een 20*30 en 13*18. Ik ben voor de laatste gegaan. Ik wilde er heel graag veren tussen doen, veren die ik al eens eerder gespot had bij de Xenos. Want die hadden namelijk een soort ombre effect. Ik kocht de groene variant. (1,49)

Ik koos de twee mooiste veertjes uit van het zakje. Let op! De veertjes zijn veels te dik om zo tussen de twee glazen plaatjes van de floating frame te doen. Ik heb het eerst flink geplet en toen ik merkte dat het toen alsnog te dik was heb ik met een klein schaartje aan de achterkant van het veertje nog wat weggeknipt zodat het uiteinde helemaal plat kon tussen de glazen plaatjes.
Het moet dus echt heel plat zijn, want bij mij was er al eerder een glazen plaatje gesneuveld! 

Het resultaat mag er zijn! Ik ben er echt blij mee en dit is precies zoals ik gehoopt had. Je kunt natuurlijk ook een kip lief aankijken voor een veertje maar ik vond deze veertjes zo leuk met een gekleurd topje, dat ik ze echt wel moest kopen. 

De floating frame van de Action was 1,79 euro, wat echt aanzienlijk veel goedkoper is dan andere varianten.

Kennen/hebben jullie een floating frame? Wat zouden jullie ertussen doen?

1 opmerking:

  1. Ziet er leuk uit! Weer eens wat anders dat mintgroen, ik vind 't leuk! Ik zou er ook veertjes tussen doen denk ik alleen past mintgroen wat minder bij mijn kamer dus zou ik voor bruinige veertjes gaan ;-)

    xo Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen