21 mei, 2015

Gast artikel: Goedkoop shoppen doe je zo!Vandaag een gastartikeltje van Kelly Griffioen die ons tips geeft over waar wij goedkoop kunnen shoppen! Lees snel verder! Goedkoop shoppen! Too good to be true?

Ben jij een échte Fashionista en hou je wel van een portie shoppen? Maar heb je aan het einde van de maand last van een uitgedunde portemonnee? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Wij hebben namelijk speciaal voor jou de leukste outlet fashionsites op een rij gezet. Zo kun jij op een goedkope manier al jouw fashionhonger stillen

SuperSales.nl
Deze website zet alle aanbiedingen van de grootste webshops speciaal voor jou op een rijtje. Zo hoef jij nooit meer teveel te betalen voor jouw favoriete kledingmerken. Je kunt je abonneren op verschillende merken en door middel van een sale alert mis je geen enkele aanbieding. Ook kun je als je een account hebt aangemaakt een verlanglijstje maken door verschillende items te liken. Verder kun je heel gericht zoeken door de vele filters, zo zie je alleen de aanbieding die in jouw maat zijn! 
Klik hier voor de site!

Boohoo.com
Waarschijnlijk ben je al bekend met deze Britse webwinkel. Zo niet, where have you been!? Boohoo.com verkoopt de hotste items voor meestal een klein prijsje. Ondanks dat je items uit Groot-Brittannië moeten kopen zijn de levertijden relatief snel. En als je meer dan €20,- besteld zijn de bezorgkosten gratis! Kijk, daar houden we van! 
Klik hier voor de site!

Forever21
Ook bij deze webshop kun je de hotste items kopen voor een klein prijsje. Laat je inspireren door de verschillende trends die de webwinkel te bieden heeft. Óók voor dames met een maatje meer! Forever21 zit in Nederland dus als je het niet zo comfortabel vindt om iets uit het buitenland te bestellen kun je hier gerust shoppen. Ook heeft de Forever21 een winkel in Nederland, in de Kalverstraat in Amsterdam. Op de website staan ook veel webonly-aanbiedingen dus een kijkje op de website in plaats van in de winkel is het zeker waard!
Klik hier voor de site!

Zalando Outlet
Wist jij al dat Zalando een speciale outlet pagina heeft? Hier staan alle aanbiedingen van Zalando op een rijtje. Vooral tijdens de seizoenuitverkopen staat deze outlet bomvol met de leukste merkkleding. Helaas zijn de aanbiedingen vaak beschikbaar in enkele maatjes. Maar je kunt instellen dat je alleen maar items in jouw maat ziet!
Klik hier voor de site!


Auteur: Kelly Griffioen 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten