15 mei, 2015

GET READY WITH ME: FESTIVALS 2015!


Hoi allemaal! 
Omdat het mooie weer, en daarmee het festivalseizoen is begonnen, is hier een artikel over hoe ik mij voorbereid op een festival! Van outfit tips tot handige tools om mee te nemen. Kijk je mee?

Morgen begint voor mij het festival seizoen, ik ga namelijk naar FIERCE, het fashion-festival van Mode Musthaves en daar heb ik onwijs veel zin in. Shoppen en dansen, de perfecte combi! Maar op zo een dagje moet je natuurlijk een beetje voorbereid zijn. Daarom heb ik wat tips & tricks opgesteld om jou festival goed voorbereid in te gaan!

Outfit
Als eerste, en dit is naar mijn mening ook echt het meest belangrijke aspect: je outfit! Want wat is er nou belangrijker dan dat op zo een dag? Niets toch? Ik heb er dit jaar voor gezorgd dat ik een paar leuke zomerse festival topje had ingeslagen waarmee je altijd goed zit. Ik heb een super leuke crop top bij de H&M gekocht van de Coachella collectie. Dat is dan ook echt een speciale festival collectie dus past helemaal in de sfeer van een festival. Klik hier om naar de Coachella collectie te gaan. Ook bij de Urban Outfitters kan ik altijd goed scoren als het om leuke festival kleding gaat. En ook The Sting heeft tegenwoordig hele leuke festival kleding. 

Maar je kleding moet natuurlijk ook lekker en comfortabel zitten. En niet geheel onbelangrijk: het moet matchen met het weer van die dag. Helaas wordt het morgen als FIERCE begint niet zo mooi weer en daarom wil ik mij goed voorbereiden. Ik neem een regenponcho mee en een wat dikkere jas, die ik daar altijd nog uit kan doen als ik het te warm krijg. 

Mijn outfit zal er als volgt uit gaan zien: 

Top: H&M | jurk: H&M | Schoenen: Dr.MartensSchoenen
Ik trek altijd mijn stevige Dr. Martens aan of comfortabele Nike's, zitten allebei even lekker. Op zulke drukke gelegenheden zal ik nooit open schoenen aandoen, als mensen dan op je voeten gaan staan... auw... Daarom ben ik altijd voorbereid met dichte schoenen!Haar
Mijn haar blijft altijd een moeilijke kwestie. Ik weet nooit wat ik er precies mee wil. Voor festivals vind ik het wel leuk om het wat losser te dragen dus heb ik uiteindelijk gekozen voor een los messy kapsel, met een paar vlechtjes. Ik vind de vlechtjes je outfit heel leuk zomers maken dus gebruik ik dat nu ook voor dit outfit. Ik maak het af met een bloemenkransje van de H&M. 
Tools
Camera: Ik neem nooit mijn spiegelreflex mee naar festivals. Daar is het gewoon te druk voor en ik gun mezelf daar ook niet de tijd om foto's te maken. Wat ik als alternatief meeneem: een wegwerpcamera. Die gebruik ik wel vaker, zeker in de zomer. Want dat is zo leuk om terug te zien over een paar maanden! Je wegwerpcamera kan je gewoon in je tas doen of vastmaken met een touwtje om daarmee om je nek te hangen. Het is heel makkelijk om een koordje door het kartonnetje heen te doen!


Wegwerpcamera: HEMA | Koortje: HEMA 

Losgeld: Ik vind het altijd verstandig om losgeld mee te hebben. Want er is altijd wel dat kluisje waarvoor je nog eens extra geld moet inleggen of als je toch die hamburger wilt eten. Buiten mijn pinpas neem ik dus ook altijd losgeld mee. En ID natuurlijk, ook niet geheel onverstandig.
Tas: Het handigst vind ik een katoenen tasje maar wat ook handig is: een klein rugzakje. Ik heb er hier eentje van Nike en die bevalt prima, Daar kan alles in wat ik mee wil nemen (behalve mijn echt waardevolle spullen, die doe ik altijd in mijn jaszak). 
Sieraden: Ik hou het qua sieraden vrij simpel. Ik doe een paar leuke armbandjes om en mijn horloge (zonder horloge kan ik niet meer leven), en een choker, en daar laat ik het vandaag bij, omdat ik ook al een opvallend topje heb en een bloemenkransje in mijn haar.
Selfie-stick: Ja! Ook mijn selfie-stick gaat mee naar het festival! Met mijn mobiel maak ik ook wat foto's en dan een selfie-stick toch echt nodig.

Horloge: Casio | Turquoise armbandje: zelf gemaakt | gekleurd armbandje: Brandy & Melville

Choker: Primark

Tas: Dip n Dye

Zoals jullie zien ben ik al festival ready! Hierboven is mijn complete outfit. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben of het gewoon leuk vonden om te kijken hoe ik mij outfit bij elkaar zoek voor een festival. 

Ik ben heel benieuwd naar welke festivals jullie gaan deze zomer?! Ik ben nog hard opzoek naar tips voor andere leuke festivals dus alle tips zijn welkom!

Liefs,

Mareijn

2 opmerkingen: